Clara Zoerbier, jebore Prumpeler, heeft haar eerste cd gemaakt in 2011.
In de studio’s van Marlstone heeft ze 4 nummers ingezongen en zoals het bij Clara mag, zijn het heerlijke, gezellige liedjes geworden.

Mienge naam is Clara, Eemoal ing moel va diech, Iech wil jinne sjokkelaad han en Roeë zunt de roeëze zijn de titels.

Alle titels uiteraard in het Kerkraads dialect, swingend en op zijn Clara’s!
Bestellen kan uiteraard via onze website en ook te krijgen in elke cd shop in Limburg (voor bestelling zie op onze website onder webshop).

Clara Zoerbier op CD met “Danse & Walse” (2013) Clara Zoerbier, jebore Prumpeler, (alter ego van Jack Vinders) presenteert een nieuwe CD met sjtiemmoeng, met polka en wals: “Danse & Walse”.
Liedjes met een knipoog, liedjes met een lach, liedjes met sjpas, liedjes om mee te zingen.

Clara Zoerbier staat voor sjpas, sjtiemmoeng, staat voor lach.
Op haar tweede CD zingt Clara liedjes die gaan over dansen.
Het nummer “Danse” is een heerlijke wals, met typische Clara tekst: van volledige harmonie tot het onvermijdelijke Clara-effect.
Het Tiervelmütsje (dansmarietje, tol) geniet van het leven, ontvlucht de sleur, en geniet van het leven als ze draait en tolt. Het lied is geschreven door Michel Nita
voor ’t meëdje oes Bleiderheide-Zentroem.
“t Leëve is e Bal Paré”, is een lied speciaal geschreven voor Clara door Ronald Franssen uit Beek met als thema: zo jong en mooi als we vandaag zijn,
komen we hierna niet meer bij elkaar.
Heel anders en apart klinkt: Hieppiehop. In dit dance-nummer beweegt Clara op hedendaags ritme, laat ze zich horen als “Madonna oes Kirchroa”. Hip en hoppig leuk. Als toegift en bonus: “Las va zin i sjpas”, speciaal voor deze CD ingezongen door Clara, die mensen erop attendeert dat ze wel eens last van zin in plezier kunnen hebben.

Met deze Cd zet Clara vrolijke, levenslustige muziek neer. Muziek om op te sjoenkelen, muziek om mee te zingen, muziek om van te genieten op feesten, om op te dansen.
Clara verdrijft donkere wolken en laat de luisteraar genieten van de zonnige kant van het leven.