Clara Zoerbier, jebore Prumpeler, heeft haar eerste cd gemaakt in 2011.
In de studio’s van Marlstone heeft ze 4 nummers ingezongen en zoals het bij Clara mag, zijn het heerlijke, gezellige liedjes geworden.

Mienge naam is Clara, Eemoal ing moel va diech, Iech wil jinne sjokkelaad han en Roeë zunt de roeëze zijn de titels.

Alle titels uiteraard in het Kerkraads dialect, swingend en op zijn Clara’s!
Bestellen kan uiteraard via onze website en ook te krijgen in elke cd shop in Limburg (voor bestelling zie op onze website onder webshop).

Clara Zoerbier op CD met “Danse & Walse” (2013) Clara Zoerbier, jebore Prumpeler, (alter ego van Jack Vinders) presenteert een nieuwe CD met sjtiemmoeng, met polka en wals: “Danse & Walse”.
Liedjes met een knipoog, liedjes met een lach, liedjes met sjpas., liedjes om mee te zingen.

Clara Zoerbier staat voor sjpas, sjtiemmoeng, staat voor lach.
Op haar tweede CD zingt Clara liedjes die gaan over dansen.
Het nummer “Danse” is een heerlijke wals, met typische Clara tekst: van volledige harmonie tot het onvermijdelijke Clara-effect.
Het Tiervelmütsje (dansmarietje, tol) geniet van het leven, ontvlucht de sleur, en geniet van het leven als ze draait en tolt. Het lied is geschreven door Michel Nita
voor ’t meëdje oes Bleiderheide-Zentroem.
“t Leëve is e Bal Paré”, is een lied speciaal geschreven voor Clara door Ronald Franssen uit Beek met als thema: zo jong en mooi als we vandaag zijn,
komen we hierna niet meer bij elkaar.
Heel anders en apart klinkt: Hieppiehop. In dit dance-nummer beweegt Clara op hedendaags ritme, laat ze zich horen als “Madonna oes Kirchroa”. Hip en hoppig leuk. Als toegift en bonus: “Las va zin i sjpas”, speciaal voor deze CD ingezongen door Clara, die mensen erop attendeert dat ze wel eens last van zin in plezier kunnen hebben.

Met deze Cd zet Clara vrolijke, levenslustige muziek neer. Muziek om op te sjoenkelen, muziek om mee te zingen, muziek om van te genieten op feesten, om op te dansen.
Clara verdrijft donkere wolken en laat de luisteraar genieten van de zonnige kant van het leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                             

 

 

 

                        Clara Zoerbier                                                & 

                      Maria Prumpeler

 

 

 

 

 

Nieuwe act:  U kunt nu ook het duo Clara Zoerbier & Maria Prumpeler boeken met hun allernieuwste act: ‘Danse op de Kirmes’.

 

 

 

Clara Zoerbier bespeelt al jaren de grote en kleine Limburgse podia. In 2013 besloot haar achternichtje, Maria Prumpeler, haar familie in Nieuwegein te verlaten en onderdak te zoeken in ‘Pension Clara’. Logisch gevolg was, dat beide dames samen gaan optreden.

Als u Clara & Maria boekt, kan dat voor een kort optreden van 25 / 30 minuten. Indien gewenst kunnen de dames ook langer optreden. Het optreden bestaat uit zang en cabaret.

 

Informatie:

 

De band tussen Clara & Maria was niet altijd rozengeur en maneschijn. Die band wordt bezongen in hun gezamenlijke single: ‘Dans mit ós in ’t mondlit’.

Tegenwoordig zijn Clara & Maria dikke vriendinnen, maar ze kunnen elkaar ook het leven zuur maken!

 

Clara & Maria namen ook Hieppiehop op: hip en hoppig. Clara & Maria genieten de eeuwige jeugd en barsten van energie. Clara danst als ‘het Madonna oes Kirchroa’ & Maria is ‘de diva’! Wie van de twee dames nu beter kan dansen, vechten ze muzikaal uit in ‘Zoerbier tango’.

De dames houden van op stap gaan, maar zelfs dan kibbelen zij. In het liedje ‘Kirmes’ spreken zij hun genoegen of ongenoegen over de attracties uit.

 

Kortom: Clara & Maria houden van sjpas en sjtiemmoeng! Zij weten van ieder feestje een feest te maken en zetten alle zalen op de kop.