Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.111.47 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
62 berichten.
josefien Boumans josefien Boumans uit Geleen heeft geschreven op april 25, 2016 om 2:33 pm
Het geluk van Limburg gelezen. Wat een goed boek. Wat een lef om je zo bloot te geven. Mijn vader werkte ook in de mijn als machinist, maar al de beschreven omstandigheden waren mij onbekend. Van al die armoede en beperkende omstandigheden heb ik weinig gemerkt, ik ben ook geboren in 1949. Ik vind het heel erg aangrijpend om te lezen, vooral dat er een wereld voor je open ging toen je op de mulo zat. Heel emotioneel om het einde te lezen, maar zo mooi dat je deze ontdekking gedaan hebt. Vroeger was het voor heel veel mensen (ouders) moeilijk te zeggen of te laten blijken dat ze van je hielden. De dozen waren vast een groot cadeau. Ik wens je "handen volgeluk" toe. Josefien.
Tineke Zoetbrood Tineke Zoetbrood uit Hoensbroek heeft geschreven op april 8, 2016 om 5:13 pm
Hoi, mijn zwager Toon heeft het nog altijd over Clara Zoerbier, hij vond het geweldig dat je op zijn 50ste verjaardag bent geweest en is zelf tijdens de carnaval verkleed geweest als Clara. Waar kun je de kerstcd's en dvd's bestellen
Dee Dee uit Maastricht heeft geschreven op maart 21, 2016 om 4:21 pm
Hallo Jack, Afgelopen zaterdag in de Klimboom geweest in Simpelveld. Genoten van de ambiance en jouw prachtige liedjes. Vreselijk gelachen om Clara en Sjonnie. Het was geweldig! Bij een volgend optreden zijn wij zeker weer van de partij. ??
Ronny Ronny uit Venray heeft geschreven op maart 3, 2016 om 9:28 pm
Beste Jack. Ik heb vandaag de laatste bladzijde uit het boek het geluk van Limburg gelezen. Ik kom uit Noord Limburg en voor mij waren de omstandigheden rondom het werken in de mijn en na de mijnsluiting onbekend. Het heeft me meer inzicht gebracht in de gedachtes van de Zuid Limburger. Ook je eigen leven, wat beschreven is binnen deze tijd, maakte veel los in me. Met name omdat ik veel dingen herkende van die tijd maar ook omdat ik veel bewondering heb gekregen voor de keuzes die je maakte in het leven. Moi.
Monique Monique uit Kerkrade heeft geschreven op februari 1, 2016 om 11:19 am
Beste Jack, Gisteren, ben je als Clara op de 70 ste verjaardag van mijn moeder geweest. Dit was voor haar maar ook voor ons super geweldig. De reactie van mijn moeder toen je aan de deur stond is om nooit meer te vergeten. We hebben nog nooit zoveel gelachen en genoten. Super bedankt voor deze geweldige avond.
Anja Anja uit Winthagen heeft geschreven op januari 14, 2016 om 7:51 pm
Lieve mijnheer Jack, ik was afgelopen december voor de eerste keer naar de kerstshow gekomen. Ik heb ontzettend genoten. Enige nadeel was dat ik pijn aan mijn kaken had van het lachen." Tevens had ik een cd en dvd gekocht voor mam voor kerst. Vond ze supermooi!!! Ikzelf heb de liedjes ook aandachtig beluisterd en ze ontroeren me. Ik hoop de volgende kerstshow weer van de party te kunnen zijn. Ook een groot compliment aan de zangeres en zangers en zeker de geweldige dansgroep. Ik wens bij deze jullie allen (ook de thuisfront) een gezond, gezegend en een gelukkig 2016. Veel liefs "'t meadje oet Mestreech"
Annita Annita uit Culemborg heeft geschreven op januari 11, 2016 om 12:15 am
Beste Jack, bedankt voor de mooie biografie. Ik heb het geluk van Limburg in een adem uitgelezen. Ben geboren en getogen onder de rook van de Emma mijnen. Woon nu al heel wat jaar in het midden van het land dus ik wist eigenlijk niet wie je was. Mijn pa en oudeste broer hebben in de mijnen gewerkt. Mijn oudste broer is laten meegegaan naar de DSM. Mijn pa behoorde tot de groep die na de sluiting van de mijnen in WAO belande. Heel herkenbaar allemaal. Ik was toen nog heel jong maar dankzij het boek heb ik nu meer begrip voor de situatie vroeger thuis. Bedankt daarvoor.
Rob Verburg Rob Verburg uit Utrecht heeft geschreven op januari 6, 2016 om 12:39 pm
Ben met heel veel interesse en met een sterk oh-ja-Erlebnis bezig n het boek van Marcia Luyten. Ik ben een jaartje ouder dan Jack (van wie ik, eerlijk gezegd, nog nooit had gehoord: maar ik woon ook al sinds 1970 in Utrecht)en herken heel erg veel van wat hij schrijft. Wij waren "protestantse apen", dus stonden steeds al buiten de maatschappij in Limburg. Als homo heb ik me daar nooit geout. Dat kwam pas in Utrecht. Ik heb heel goede en dierbare herinneringen aan Heerlen. Het boek is zeker aanleiding weer eens een sentimental journey daarheen te ondernemen, alhoewel er extreem veel is veranderd en niet ten goede. Het meest verbluffende uit het boek - en dat maakt me met terugwerkende kracht - kwaad is de hechte rol van de RK-kerk, de mijn-directies en de KAB, althans Dohmen. Prachtig boek!
Chris de la Bije Chris de la Bije uit Arcachon Fr Den Haag heeft geschreven op januari 3, 2016 om 11:32 am
Net als de voorgaande schrijfster heb ik ademloos en emotioneel Het Geluk van Limburg gelezen. In 1946 geboren in de Kleingraverstraat (een eigendomswoning, lol) en op 3jarige leeftijd verhuisd naar Schaesberg, om de hoek van de Baanstraat, kon ik het verhaal stap voor stap volgen. Ik kende zelfs Jeanne Kapa met haar cabrio. In 1969 ben ik verhuisd naar Wassenaar. Ik heb je carriere dus gemist. Ga me daar nu in verdiepen. Mijn dank voor je rol in het boek en de schrijfster voor dit geweldige boek
Dorine Steenbergen Dorine Steenbergen uit Nijmegen heeft geschreven op december 25, 2015 om 7:05 pm
Ik had nog nooit van je gehoord. Maar zit deze kerst ademloos het boek 'Het geluk van Limburg' van Marcia Luyten te lezen. Wat een fenomenale familiegeschiedenis, wat een doorzettingsvermogen om het mijnwerkersmilieu te ontstijgen. Chapeau! Nog een bladzijde of 30 te gaan, daarna ga ik je liedjes beluisteren op YouTube.
ton louwers ton louwers uit enschede heeft geschreven op december 25, 2015 om 6:19 pm
Dank zij het prachtige boek van Marcia hebben we jou leren kennen. We gaan nu je cd's beluisteren.
Rianne van de Sande-van Iersel Rianne van de Sande-van Iersel uit Hilvarenbeek heeft geschreven op december 20, 2015 om 9:40 pm
Dankjewel Jack voor de geweldige show op 19 december 2015 in Heerlen. Als Brabantse met wortels in Spekholzerheide (familie Lurken) rijd ik hier fluitend heel graag 250 km in n weekend voor! Geweldig; voelt als thuiskomen. Dank!
Ria Jacobs Ria Jacobs uit Gangelt-Stahe (D) heeft geschreven op december 13, 2015 om 8:23 am
Hallo.ik wil heel graag mijn dank uitspreken voor een geweldige avond in Brunssum. Jack,wij hebben genoten van het begin tot het einde van het concert. De zangers en zangeressen waren ook top!! Ben alweer op internet aan het uitkijken voor een volgend concert. Fijne Feestdagen en een goeie roetsch!!!! M.V.G.Ria en familie.
Nicole Beckers Nicole Beckers uit Simpelveld heeft geschreven op december 9, 2015 om 2:04 pm
Het was afgelopen maandag(7-12-2015)weer een hele gezellige show.Tevens een compliment aan de zangeres en zangers.Het was top. Groetjes Nicole en Sven je oud leerling.
Karel Broekmans Karel Broekmans uit Simpelveld heeft geschreven op december 2, 2015 om 10:21 am
Jack, Samen met het aanstormend talent Stan Peters bezorgden jullie de vrijwilligers (SWOBS) een heerlijke, onvergetelijke bindingsmiddag. Zeker de uitsmijter - jullie alter-ego's 't Clara Zoerboer en 't Maria Prumpeler - was TOP!!
S.Heinrichs-Schols S.Heinrichs-Schols uit Tegelen heeft geschreven op december 2, 2015 om 9:42 am
Danke Jack, vuur ee Kirchroads maedje zings doe mit de stem va ming heemet. Wunsch dich alle jots.
Gré Linssen Gré Linssen uit Landgraaf heeft geschreven op november 30, 2015 om 9:07 am
Jack, Mai en ik hebben met veel plezier naar "Jack Vinders...de film" op L1 gekeken. Heel erg mooi. Ook complimenten voor Maurice Nijsten. Ik durfde geen kaartje met de post te sturen n.a.v. jouw act Sjonnie d'r Posbul. Leuk toch!! Al vind ik een kaart altijd persoonlijker dan een mail! Heel veel groeten en succes!!! Doe ook de groeten aan Ans! Mai en Gré Linssen uit Waubach!
Pablo Jaskowiak Pablo Jaskowiak uit Heerlen heeft geschreven op november 29, 2015 om 10:53 pm
Zeer mooie site, mooi alles overzichtelijk. Alleen mis ik nog Hoofdstuk agenda's dat men ook weet waar de optredens zijn.
Dénise Nijsten Dénise Nijsten uit Ulestraten heeft geschreven op november 9, 2015 om 8:29 pm
Met veel liefde voor jou als zanger en cabaretier hebben wij de documentaire "Jack Vinders ... de film!" gemaakt. Wat heb jij toch veel talenten Jack!!!
jack vinders jack vinders heeft geschreven op oktober 20, 2015 om 11:55 am
jack vinders treedt op 19 dec in theater heerlen met muziek-kerst-show met groot orkest en verrassende gasten, groetjes jack